My Babies

Bite This !


Biz baharı beklerken, her sene olduğu gibi kıştan direkt yaza geçiş yaptığımız şu günlerde güneş enerjisi ile çalıştığımı bir kez daha anladım :)
Kış mevsiminin o  kasvetli havası oldum olası bana iyi gelmiyor. Neyse ki artık güneş hep benimle ve günlerin uzamasıyla da benimle olma süresi gittikçe uzuyor. 

Bu hafta hatta son haftalar tatlı bir koşturma vardı hayatımda. Kuzenimin düğünü için alışverişle geçti zaman. Ben her zamanki gibi istediğim gibi bir şey bulmak için son günlere kadar mağaza gezdim. İçime sinen çok güzel bir elbise seçtim ama onu görmek için bir sonraki postu beklemeniz gerekiyor. 

Bu posttaki kombinim ise o koşturmacalı günlere ait. Hemen hemen takip ettiğim birçok blogger arkadaşta da gördüğüm bu Pull&Bear kotumu, blogger kotu ilan etmek istiyorum. Duruşuna, modeline kısacası her şeyine bayıldığım bu kotu üstümden çıkarmıyorum diyebilirim. 
Neon ayakkabımı önceki postlarımdan hatırlarsınız. Onu da severek giydim ama tek sorun yürürken bütün gözler ayakkabılarımdaydı :)
Kombinimi H&M t-shirtümle tamamladım. Bu kadar renk içinde çanta neden siyah derseniz, arabada unuttuğum siyah blazer ceketim ile gayet uyumluydu. O gün hava o kadar sıcaktı ki ceketi yanıma almak aklıma bile gelmedi. 
Bugün çok konuştum, şimdi sıra fotoğraflarda.

Melekler sizinle olsun ;)












T-shirt - H&M
Jean - Pull&Bear
Sunglasses - Mango
Necklace - Mango
Bracelet - H&M

2 yorum:

  1. iiiii ayakkabılarına an itibariyle bitmiş bulunmaktayım:)
    Çok hoş görünüyorsun.
    Bloğunu yeni keşfettim.
    Çok ta beğendim.
    Takibe aldım hemen.
    Ben de beklerim:)
    www.deniztamturk.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.

Melekler sizinle olsun ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...